Wheel City - Ελαστικά Dunlop

    H Dunlop ιδρύθηκε το 1889 από τη συνεργασία του John Boyd Dunlop με τον Harvey du Cros και αρχικά κατασκεύαζε διάφορα προϊόντα από φυσικό καουτσούκ. Ο Dunlop ήταν Βρετανός εφευρέτης και χειρούργος κτηνίατρος, οποίος είχε επανασχεδιάσει τα ελαστικά με αέρα και τα είχε εξελίξει τόσο που χρησιμοποιούνταν σε αγώνες. Η εταιρεία άλλαξε χέρια και ονόματα μέχρι που δημιουργήθηκε η Dunlop Tyres όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η οποία είναι μια πολυεθνική εταιρεία με εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

    Η Dunlop αποτελεί την πρώτη επιλογή από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες μοτοσικλέτας παγκοσμίως, είτε αυτοί διαγωνίζονται σε πίστα, σε αγώνες δρόμων ή ως οδηγοί motocross σε εκδηλώσεις όπως τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM Endurance, MXGP, Moto2 και Moto3 καθώς και στους διάσημους αγώνες δρόμου ταχύτητας μοτοσικλέτας, όπως το Isle of Man TT.

    Το Wheel City διαθέτει όλα τα τελευταία ελαστικά της Dunlop. Δείτε τα με ένα κλικ εδώ.


    Μάλιστα δεν υποστηρίζει μόνο μερικούς από τους διασημότερους παγκόσμιους αναβάτες αγώνων, αλλά βοηθάει και τους αρχάριους αναβάτες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο να βελτιωθούν ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες όπως οι αγώνες «Road to MotoGP» με τα διάφορα Talent Cups. Στους τέσσερις τροχούς, η Dunlop είναι ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής ελαστικών στην ιστορία των 24 Ωρών του Le Mans.

    Η γκάμα της δεν θα μπορούσε παρά να είναι πλήρης και περιλαμβάνει ελαστικά για scoooter, enduro, motocross, sport touring, πίστας, adventure, custom, ενώ έχει συνεργασία με την Harley-Davidson, την BMW και άλλους κατασκευαστές οι οποίοι χρησιμοποιούν τα ελαστικά τους ώς πρώτης τοποθέτησης σε αρκετά μοντέλα τους.

    Βρείτε στο Wheel City τη διάσταση του ελαστικού Dunlop που ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα σας. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)